Суп-локшина з мясними фрикадельками

Суп-локшина з мясними фрикадельками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Відмінне ситне перше блюдо – суп-локшина з м’ясними фрикадельками – можна включити в дитяче меню. Пригощайтесь на здоров’я!

Інгредієнти

Фарш м’ясний – 300 гр
Картопля – 2-3 шт.
Морква – 0,5 шт.
Цибуля – 0,5 шт.
Локшина – 2 жмені
Вода – 1,5 л
Сіль – за смаком
Зелень – 2 вет.

Як приготувати Суп-локшина з м’ясними фрикадельками

Для приготування смачного супу нам потрібно мінімальний продуктовий набір. Так, і часу йде на приготування не так багато. Суп-локшина виходить з прекрасним смаком, готувати і їсти його – одне задоволення! Подробиці реалізації рецепта – у нас в описі.

Покроковий рецепт

Наливаємо в каструлю необхідну кількість води. Ставимо каструлю на вогонь, доводимо до кипіння. За цей час підготуємо перший інгредієнт – картопля. Очищаємо картоплю, нарізаємо невеликими брусочками. Відправляємо картопляну нарізку у воду. Відразу приправляємо сіллю.

Поки вариться картопля, підготуємо моркву і цибулю. Очистимо інгредієнти. Моркву подрібнити на тертці, цибулю порубаємо дрібно ножем. Відправляємо інгредієнти до картоплі. Варимо спільно далі.

М’ясний фарш (у нас він змішаний, з перевагою яловичини) присаливаем. Ліпимо з фаршу фрикадельки. Відправляємо м’ясні кульки в суп. Варимо далі практично до повної готовності.

Завершальний етап варіння супу – додавання локшини. Її варимо буквально 3-4 хвилини, перемішуючи, щоб вона не зібрався в грудку.

В кінці варіння додаємо зелень.

Смачний і ситний суп-локшина з м’ясними фрикадельками готовий! Приємного апетиту!