Яєчний курячий суп із зеленню

Яєчний курячий суп із зеленню – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ароматний яєчний суп з куркою на швидку руку.

Інгредієнти

Курячий бульйон – 1 літр курячого або овочевого бульйону
Крохмаль кукурудзяний – 1 ст. л.+1 ч. л.
Яйця курячі – 2-4 великих
Сіль – за смаком
Імбир – 2 ст. л. свіжого, очищеного і порізаного
Чорний перець горошок – 1/2 ч. л.
Аніс – 2 зірки
Гвоздика – 6-8 шт.
Кориця – 1 паличка
Картопля – 1 шт.
Соєвий соус – 1 ст. л.
Капуста “китайська” – Пучок, тонко нарізаної
Цибуля зелена – 4 пера

Як приготувати Яєчний курячий суп із зеленню

Ароматний яєчний суп з куркою на швидку руку. Розраховано на 2 порції.

Покроковий рецепт

Налити бульйон в каструлю і поставити на середній вогонь. Покласти спеції і картоплю в ситечко, опустити в бульйон і варити 15 хвилин, потім витягнути. Бульйон посолити трохи посолити.

У невеликій мисці розведіть 1 столову ложку крохмалю з 1 ст. л. холодної води, вилийте його в бульйон.

В окремій мисці збийте яйця з 1 чайною ложкою крохмалю. Переконайтеся, що ваш суп стоїть на слабкому вогні і повільно влийте яйця, помішуючи при цьому виделкою. Варіть суп ще кілька секунд, поки яйця не зваряться. Додати 1 столову ложку соєвого соусу.

Подавати суп відразу до столу, присипавши дрібно нарізаною капустою і зеленою цибулею.

Приємного апетиту!