Суп на курячому бульйоні з готової овочевої солянки

Суп на курячому бульйоні з готової овочевої солянки – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Смачний суп на основі готової овочевої солянки, доповнений картоплею. Приготувати швидко – виходить смачно!

Інгредієнти

Курка – 350 гр
Вода – 2 л
Солянка капустяна – 1 банку готова
Картопля – 2-3 шт.
Сіль – за смаком
Зелень сушена – за смаком

Як приготувати Суп на курячому бульйоні з готової овочевої солянки

Пропонуємо вам зварити суп на курячому бульйоні. В рецепті використовується готова солянка овочева з капусти, недорого купити яку можна в будь-якому продмагазині. Для курячого бульйону можна використовувати будь-які частини курки: крила, стегна, грудку. Для супу також потрібно картопля.

Покроковий рецепт

Варимо курячий бульйон. Після того, як курка буде готова, витягуємо її з каструлі, сам бульйон приправляємо зовсім трохи сіллю. Пам’ятайте, що ми в рецепті використовуємо готовий продукт – капустяну солянку – яка вже і так приправлена спеціями. Капустяну солянку з овочами викладаємо в курячий бульйон. Продовжуємо варити суп далі.

Відразу очищаємо і нарізаємо кубиками або брусочками картоплю. Картопляну нарізку викладаємо в суп.

Куряче м’ясо знімаємо з кістки, нарізаємо шматочками. Відправляємо м’ясну нарізку в суп.

Варимо до готовності картоплі.

В кінці суп з готової солянки вже досолює за необхідності. Ми урізноманітнили суп ще сушеної зеленню.

Простий у приготуванні суп готовий до подачі! Приємного всім апетиту!