Суп-пюре із селери, кабачків і картоплі – простий у приготуванні, смачний і корисний обід
Інгредієнти
Картопля – 2 шт. | |
Цибуля – 1 шт. | |
Селера (корінь) – 1 шт. | |
Часник – 5-6 зубчиків | |
Сіль – за смаком |
Супи-пюре – прерогатива високої кухні. Їх підносять як велике мистецтво ресторанного класу і п’ятизіркових готелів. Але насправді приготувати суп-пюре набагато простіше, ніж звичайний. Адже всі лише потрібно нарізати як попало овочі, все скинути в каструлю, відварити до м’якості і всі протерти блендером в пюре. От і все. Так просто, так навіщо ходити в ресторан, щоб покуштувати це блюдо.
Покроковий рецепт
1. Картопля і селеру (корінь) нарізати шматками.
2. Кабачки нарізати кубиками. Можна великими шматками, але у мене вже були заморожені відразу нарізані під інші страви. Також нарізати цибулю.
3. Зубчики часнику очистити від лушпиння.
4. Кинути всі овочі в каструлю, залити водою (5,5-6 літрів), посолити і варити овочі до готовності.
5. Збити суп-пюре за допомогою блендера або комбайна.
6. Подавати з ложечкою сметани. Також можна прикрасити листочками селери.