Кабачок – 700 гр. | |
Гарбуз – 500 гр. | |
Картопля – 1 шт. | |
Сметана – 2 ст. л. | |
Сіль – щіпка | |
Петрушка пучок | |
Вода – на-віч |
Як приготувати Суп-пюре з кабачка і гарбуза
Сьогодні ми приготуємо шикарний суп-пюре з кабачка з додаванням гарбуза, він часто з’являється на нашому столі з приходом осені. Це блюдо має дуже приємну консистенцію, повітряну структуру та чудовий вершковий смак. Яскравим акцентом нашого ласощі буде красуня гарбуз, яка внесе фарб і кольору в наш супчик. Окрасою стане петрушка, а ситість принесе сметана. У нього можна додати трави і спеції на свій смак.