Суп-пюре з кабачка і гарбуза

Суп-пюре з кабачка і гарбуза – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Кабачок – 700 гр.
Гарбуз – 500 гр.
Картопля – 1 шт.
Сметана – 2 ст. л.
Сіль – щіпка
Петрушка пучок
Вода – на-віч

Як приготувати Суп-пюре з кабачка і гарбуза

Сьогодні ми приготуємо шикарний суп-пюре з кабачка з додаванням гарбуза, він часто з’являється на нашому столі з приходом осені. Це блюдо має дуже приємну консистенцію, повітряну структуру та чудовий вершковий смак. Яскравим акцентом нашого ласощі буде красуня гарбуз, яка внесе фарб і кольору в наш супчик. Окрасою стане петрушка, а ситість принесе сметана. У нього можна додати трави і спеції на свій смак.

Покроковий рецепт