Суп-пюре з кабачка і гарбуза

Суп-пюре з кабачка і гарбуза – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Підготуємо основні інгредієнти.

Промиваємо плоди під проточною водою, видаляємо насіння і волокна. Ріжемо кабачки, гарбуз і картоплю кубиками величиною близько 2‐х сантиметрів. Краще використовувати молоді кабачки, смак буде більш ніжним.

Беремо відповідну за розміром каструлю, перекладаємо в неї все, що нарізали і заливаємо водою. Потрібно що б вона ледь прикривала їх. Ставимо на середній вогонь і чекаємо, коли закипить. Зменшуємо газ і варимо 15 хвилин до м’якості.

Після того, як всі зварилося, зливаємо зайву бульйон (залишаємо його зовсім небагато), додаємо зелень, сіль.

Перед застосуванням блендера овочів необхідно дати трохи охолонути. Після цього заглибним блендером перемелюємо все до однорідної маси і кладемо сметану. Гарненько перемішуємо.

Подаємо суп у гарячому вигляді порційних тарілках. Можна піднести з сухариками, грінками або шматочками обсмаженого бекону. Приємного апетиту!