Шматок свинячий або яловичої вирізки миємо й відварюємо в підсоленій воді. Остуджуємо бульйон для супу з кабачків.
Чистимо Кабачок від шкірки, видаляємо насіння (у молодих плодах насіння можна не видаляти). Чистимо картоплю. Нарізаємо овочі на довільні шматочки.
Відварюємо наші овочі до повної готовності в солоній воді. За допомогою заглибного блендера, міксера або товкачика перетворюємо овочі в пюре. Консистенція не повинна вийти густою, так як бульйон ще буде загущаться.
Натираємо на тертці плавлений сирок. Відправляємо її в каструлю. Безперервно помішуємо до повного розчинення сиру. Слідкуйте за тим, щоб продукт був натуральним. Сир повинен повністю розчинитися в бульйоні, надавши йому ніжну вершковість. Якщо скористатися більш дешевим плавленим продуктом, він не розчиниться.
Додаємо промиту крупу. Варимо до готовності. За цей час наш супчик помітно загусне і придбає пюреобразную консистенцію. При бажанні можна ще раз перемолоти все блендером.
Нарізаємо остигле м’ясо тоненькими слайсами. У тарілку наливаємо крем-суп, додаємо пару шматочків м’яса і присипаємо базиліком.
Суп-пюре з кабачків прекрасно доповнять сухарики або грінки з пшеничного хліба. Приємного апетиту!