Суп-пюре з печериць з картоплею

Суп-пюре з печериць з картоплею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Відварити картоплю. Для аромату додати лавровий лист.

Обсмажити цибулю до золотистого кольору на рослинній олії. Замість рослинного масла можна використовувати вершкове, воно додасть супу ще більше ніжного вершкового післясмаку, але потрібно стежити, щоб масло не почало горіти (чорніє по краях).

Печериці помити і порізати великими шматочками (можна кожен гриб поділити на 4 частини). Додати до цибулі і смажити до повного випаровування води з грибів (це дуже важливо!).

У ємність скласти разом картопля і шампіньйони з цибулею. Заглибним блендером подрібнити до стану пюре.


Додати вершки, сіль, ще раз збити блендером. Після цього злегка підігріти, але не потрібно, щоб суп закипів, так як вершки можуть згорнутися.