Ніжний, вершковий – сочевичний суп стане вашим фаворитом. А приготувати його простіше простого!

Інгредієнти
| Сочевиця – 250 гр | |
| Вода – 600 мл | |
| Картопля – 2 шт. | |
| Цибуля – 0,5 шт. | |
| Вершки 20% – 100 мл | |
| Сіль – за смаком | 
Суп-пюре простий у приготуванні. Сочевиця – корисний продукт, багатий білком і харчовими волокнами. Страви з сочевицею легко засвоюються. З сочевиці готують салати, гарніри, але особливо смачним виходить суп.
Для цього супу ви можете вибрати будь-який вид сочевиці. Тільки майте на увазі, що деякі сорти розварюються довше. А, наприклад, червона або жовта чечевиця готуються дуже швидко.
Покроковий рецепт

Сочевицю промити, залити холодною водою і поставити на вогонь. Картоплю і цибулю почистити, нарізати на часточки.

Коли сочевиця закипить, додайте овочі, зменшіть вогонь і варіть до готовності. Вода повинна трохи покривати продукти. Якщо вода википає, додайте трохи окропу.

Як тільки сочевиця з овочами розвариться, приберіть каструлю з вогню. Влийте вершки, посоліть і подрібніть все блендером до пюреобразного стану. Поверніть каструлю на вогонь, доведіть до кипіння і відразу зніміть з вогню. Суп готовий.

Розлийте суп по тарілках. Прикрасьте зеленню і подавайте з грінками або булочками.
