Суп вермішелевий з мисливськими ковбасками

Суп вермішелевий з мисливськими ковбасками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ставимо на плиту каструлю і наливаємо воду (у мене баняк на один літр сімсот п’ятдесят грам), включаємо плиту і доводимо воду до кипіння, а тим часом чистимо, миємо й нарізаємо на невеликі кубики картоплю. Як вода закипить додаємо картоплю, варимо хвилин десять і додаємо стограмову чарку тоненькою вермішелі. При необхідності знімаємо піну.

У той час поки вариться картопля, вермішель готуємо овочі до обжарке. Моркву, цибулю і болгарський перець миємо і чистимо. Моркву тремо на дрібній тертці. Цибулю нарізаємо дрібними кубиками. Перець теж нарізаємо дрібними кубиками.

Мисливські ковбаски режим на колечка. По товщині не більше п’яти міліметрів.

У сковороду наливаємо дві столові ложки рослинної олії і додаємо нарізані ріпчасту цибулю, болгарський перець , мисливські ковбаски і натерту моркву. І Всі ці інгредієнти трохи обсмажуємо.

Обсмажені овочі і мисливські ковбаски додаємо в каструлю до вже звареною картоплею і вермішеллю. Солимо суп по смаку. Проварюємо ще п’ять хвилин і відключаємо. Наш суп готовий.