М’ясо помити, залити невеликою кількістю води, довести до кипіння. Злити воду, під проточною холодною водою промити м’ясо, вимити каструлю. Залити підготовлене м’ясо свіжою водою, додати лавровий лист і чорний перець горошком, поставити на вогонь.
Коли бульйон закипів, зняти пінку, якщо вона з’явилася, і додати очищену цибулину цілком. Варити 30-40 хвилин, в залежності від потужності плити.
Дістати з бульйону м’ясо і цибулину. М’ясо порізати на порційні шматочки, а цибулину викинути.
Моркву очистити, натерти на дрібній тертці і додати до бульйону разом з макаронами. Варити, періодично помішуючи, 10 хв.
Заморожені суцвіття брокколі викласти в друшляк і обдати окропом. Занадто великі частини розрізати ножем.
Додати брокколі і нарізане м’ясо в суп, посолити. Спеції можна використовувати будь-які на свій смак. Після того, як суп закипів, додати роздавлений в пресі часник, зелень і варити ще 5 хвилин.
Вимкнути плиту, дати супу настоятися 5 хвилин, потім можна подавати до столу.