Суп з кількою в томатному соусі або юшка по-швидкому

Суп з кількою в томатному соусі або юшка по-швидкому – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Вуха на основі консервованої кільки в томатному соусі.

Інгредієнти

Консервована кілька в томатному соусі – 1 банка
Цибуля ріпчаста – 1 шт.
Морква – 100 гр
Картопля – 3 шт
Рис – 50 гр
Томатна паста – 50 гр
Лавровий лист – 1-2 шт
Зелень, сіль, перець – За смаком

Як приготувати Суп з кількою в томатному соусі або юшка по-швидкому

Смачний варіант швидкого приготування рибного супу. Швидко, смачно, ситно!

Покроковий рецепт

Беремо консерви з кількою в томатному соусі (Підійдуть практично будь-які консерви, наприклад – сардина). Картоплю, цибулю, моркву, трохи томатної пасти для більш яскравого смаку, рис, зелень.

Картоплю ріжемо невеликими кубиками, цибулю і зелень дрібно шаткуємо, моркву ріжемо тоненькими трикутними слайсами.

Набираємо каструлю води – 2 літри. Відправляємо овочі варитися, додаємо лавровий лист, сіль і перець. Не забуваємо знімати пінку.

Як тільки овочі досягнуть напів – готовності, додаємо заздалегідь промитий рис, вміст консерви і томатну пасту. Ретельно перемішуємо і варимо ще близько 7 хвилин.

Перевіряємо овочі та рис на готовність і знімаємо з вогню. Додаємо зелень, накриваємо кришкою і даємо постояти близько 5 хвилин.

Страва готова! Подавати гарячим і заправленим сметаною або майонезом. Ідеально поєднується з грінками. Приємного апетиту!