Вуха на основі консервованої кільки в томатному соусі.
Інгредієнти
Консервована кілька в томатному соусі – 1 банка | |
Цибуля ріпчаста – 1 шт. | |
Морква – 100 гр | |
Картопля – 3 шт | |
Рис – 50 гр | |
Томатна паста – 50 гр | |
Лавровий лист – 1-2 шт | |
Зелень, сіль, перець – За смаком |
Смачний варіант швидкого приготування рибного супу. Швидко, смачно, ситно!
Покроковий рецепт
Беремо консерви з кількою в томатному соусі (Підійдуть практично будь-які консерви, наприклад – сардина). Картоплю, цибулю, моркву, трохи томатної пасти для більш яскравого смаку, рис, зелень.
Картоплю ріжемо невеликими кубиками, цибулю і зелень дрібно шаткуємо, моркву ріжемо тоненькими трикутними слайсами.
Набираємо каструлю води – 2 літри. Відправляємо овочі варитися, додаємо лавровий лист, сіль і перець. Не забуваємо знімати пінку.
Як тільки овочі досягнуть напів – готовності, додаємо заздалегідь промитий рис, вміст консерви і томатну пасту. Ретельно перемішуємо і варимо ще близько 7 хвилин.
Перевіряємо овочі та рис на готовність і знімаємо з вогню. Додаємо зелень, накриваємо кришкою і даємо постояти близько 5 хвилин.
Страва готова! Подавати гарячим і заправленим сметаною або майонезом. Ідеально поєднується з грінками. Приємного апетиту!