Суп з копченої курки з брокколі і стручкової квасолею

Суп з копченої курки з брокколі і стручкової квасолею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Днями готувала ось такий овочевий супчик з картоплею, капустою брокколі і стручкової квасолею, з додаванням копченого м’яса. Вийшов він якось сам собою, просто захотілося чого-небудь з копченого. Мої очікування перевершили самі себе. Аромати, я Вам скажу, були на всю квартиру. Думаю, урізноманітнити меню ніхто не проти? Стати в нагоді багатьом. А якщо ви любитель брокколі, та й взагалі, яскравості в супі, це для Вас! Так, і якщо Ви не любите зажарку, не обов’язково румянить на сковороді цибулю і моркву. Обійдіть цей крок і відразу закиньте ці овочі в воду.

Інгредієнти розраховані на 3-х літрову каструлю. Приблизно час готування супу з копченої курки з капустою брокколі і зеленої стручкової квасолею займає 30-45 хвилин. 15 хвилин йде на підготовку/нарізку продуктів і 20-30 хвилин на приготування самого супу. Приємного Вам!

Покроковий рецепт