Інгредієнти.
Картоплю помити, почистити, нарізати кубиками, відкласти в сторону. Ріпчасту цибулю і моркву почистити, порізати дрібними кубиками (або довільно). У каструлі з товстим дном розжарити масло, обсмажити на ньому спочатку дрібно нарізаний цибулю до прозорості (приблизно близько 3-х хвилин на слабкому вогні). Потім додати моркву, смажити до золотистого кольору (близько 5-ти хвилин).
Поки всі смажитися, з копченого м’яса зняти шкіру (вона нам не знадобитися, викинути), видалити всі кістки. М’ясо птиці нарізати довгими великими смужками.
Тепер в каструлю до смаженого цибулі і моркви додати копчене м’ясо курки. Все залити водою (спочатку наливаємо 2 літри).
Після того як вода закипить, закинути картоплю. Овочевий суп посолити, варити 10 хвилин.
Потім закинути заморожену зелену стручкову квасолю.
І, слідом, брокколі. Додати ще води (до краю каструлі) і варити до готовності овочів на слабкому вогні.
Наприкінці варіння в суп закинути лавровий лист. Приправити улюбленими спеціями, за необхідності досолити. Варити ще 2-3 хвилини. Закинути дрібно посічену свіжу петрушку. Зняти з вогню (якщо, після того як закинули зелень, каструлю не закривати кришкою, петрушка залишиться яскраво зеленою). Подавати до столу гарячим. Приємного апетиту!