Суп зі шпинатом і куркою – просте низькокалорійна страва до вашого столу!
Інгредієнти
Курка – 50 г | |
Шпинат – невеликий пучок | |
Рис – 30 г | |
Сіль – за смаком | |
Гриби – 25 г | |
Суміш перців – щіпка | |
Цибуля – 1 шт. | |
Картопля – 2 шт. |
Суп з куркою та шпинатом ідеально доповнить меню тих, хто на дієті. Блюдо виходить легким, але дуже смачним і ситним. Суп багатий на вітаміни, клітковину, білок, жири й складні вуглеводи. Разом рису можна додати пшоно, гречку або кускус. Ідеальний в якості обіду або вечірнього прийому їжі!
Покроковий рецепт
Для початку потрібно приготувати обжарку. Для цього необхідно пасерувати цибулю з грибами і шматочками курки на олії. Очистити і промити картоплю, нарізати на кубики. Повторно промити картоплю і помістити овочеві кубики в каструлю. Додати обжарку. Залити компоненти водою і відправити на вогонь. Варити до м’якості коренеплоду. За бажанням, можна додати моркву або селеру.
Всипати ретельно промитий рис. Варити суп до м’якості крупи.
Шпинат подрібнити, петрушку і зелений лук по смаку. Додати інгредієнти в суп і зняти страву з вогню.
Розлити суп по тарілках. Подавати до столу гарячим – з чорним хлібом або чіабаттою.
Приємного апетиту!