В першу чергу необхідно приготувати грибний бульйон. На приготування йде більше години, тому потрібно зварити заздалегідь. У воду покладемо наших лісових красенів, доведемо до кипіння, убавим вогонь і залишимо варитися. Солимо, перчимо бульйон.
Очистимо, помиємо овочі.
Картопля наріжемо гарними рівними кубиками.
Морква і перець наріжемо півкільцями. Ми не будемо смажити овочі, вони будуть варитися. Намагайтеся оформити овочі максимально красиво, від цього залежить підсумковий результат готового страви.
По закінченню години, у готовий бульйон додамо овочі, проваримо близько 20 хвилин.
Кінцевим етапом є додавання вермішелі. Коли картопля готова, саме час засипати вермішель. Засипаємо макарони, вимикаємо плиту, закриваємо кришкою. Даємо настоятися 7-10 хвилин. Посипаємо зеленню і можна розливати ароматний, грибний суп по тарілках. Це найсмачніше рідке блюдо з усіх, які я коли-небудь пробувала. Божественний аромат пахне по всій квартирі. Дієтичне, корисне, бюджетне блюдо залишиться моїм фаворитом назавжди. Харчуйтеся смачно і правильно!