Нарізати молода картопля на великі часточки. Промити овоч.
Моркву подрібнити. Додати до картоплі. Залити коренеплоди водою і відправити на вогонь. Варити до напівготовності.
Тим часом приготувати ніжні і соковиті фрикадельки з кабачка, курячого фаршу, молока та манної крупи. Довести суміш до смаку і сформувати мокрими долонями невеликі фрикадельки. Додати фрикадельки в суп. За бажанням, можна додати вермішель або рис на блюдо.
Подрібнити молодий цибулю і кріп. Додати в суп, довести страву до кипіння і зняти з вогню. Довести до гармонійного смаку.
Розлити суп по тарілках і подавати до столу. Блюдо відмінно підходить для ситного і смачного обіду, ідеально підійде для діток. Приємного апетиту!