Суші-торт – на смак як справжні суші!

Суші-торт – на смак як справжні суші! – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Приготувати рис для суші. Для цього потрібно відварити рис, остудити до кімнатної температури і заправити рисовим оцтом. Викласти половину маси рису першим шаром. Для надання салату красивої форми можна використовувати кулінарне кільце.

Змастити рисовий шар невеликою кількістю майонезу.

Покрити шаром норі.

Змастити лист норі половиною маси вершкового сиру, в ідеалі – філадельфією.

Покрити сирний шар тонкими слайсами огірочка.

Викласти шар подрібнених вздовж крабових паличок.

Змастити крабові палички майонезом.

Викласти шар норі. Змастити норі вершковим сиром.

Викласти на филедельфию форель, нарізану на слайсы. Змастити майонезом.

Викласти другу половинку рису і подавати страву до столу відразу після приготування! Для святкового столу листковий торт-салат можна прикрасити. Приємного апетиту!