Інгредієнти
Свинина – 400 г | |
Рослинна олія – 2 ст. л. | |
Ананас – 150 г | |
Вершки – 100 мл | |
Борошно – 2-3 ст. л. | |
Приправа – | |
Сіль – | |
Мелений чорний перець – | |
Прованські трави – |
Як приготувати Свинина з ананасами
Покроковий рецепт
М’ясо нарізати на шматочки.
Смажити на олії на сковороді до випарювання рідини (близько 20 хвилин).
Ананас нарізати на шматочки, додати до м’яса. Тушкувати 10-15 хвилин під закритою кришкою (можна додати трохи води).
Потім додати вершки.
Спеції для свинини, прованські трави, сіль, чорний мелений перець (за смаком).
Додати пасероване борошно.
Перемішати, тушкувати близько 10 хвилин під закритою кришкою.
Подавати з гарніром. Приємного апетиту!