Для приготування не потрібно якихось особливих навичок, однак час і гарний настрій.
Інгредієнти
свинина, шийна частина – 0,5 кг | |
гірчиця – 50 грам | |
сіль – за смаком | |
чорний перець – щіпка | |
майонез – 40-50 мл | |
сир – 200 грам | |
гриби печериці – 200 грам | |
цибуля ріпчаста – 1 штука | |
соняшникова олія – 20 мл |
Ніжна, соковита, апетитна свинина, запечена в духовці. З пюре з картоплі в якості гарніру, це відмінне блюдо для вечірньої трапези в колі сім’ї, з овочевим салатом – відмінно впишеться і в святковий стіл.
Покроковий рецепт
М’ясо обробити, порізати на рівні не більше 1 см завтовшки шматочки. В окремій мисці змішати гірчицю, сіль, чорний перець і кип’ячену воду. Покласти туди м’ясо і поставити в холодильник на 40 хвилин.
Сир натерти на крупній тертці. Печериці порізати скибочками. Цибуля ріпчаста очистити від лушпиння, нарізати півкільцями.
Духовку розігріти при 180 градусах. Деко змастити олією. Дістати м’ясо з холодильника. Викласти першим шаром м’ясо, зверху цибулю, гриби, сир. Все полити майонезом. І поставити в духовку на 40-50 хвилин. Приємного апетиту!