М’ясо нарізати кубиками, обсмажити на олії з травами до золотистого кольору. Додати трохи води і тушкувати хвилин 15 до випарювання рідини.
Цибулю почистити, дрібно нарізати, пасерувати.
Поки смажиться цибуля, дрібно нарізати гриби.
До цибулі додати гриби, смажити 7-10 хвилин, періодично перемішуючи. Вимкнути, відкласти в сторону.
Листкове бездріжджове тісто розкачати квадратом. Тестом обліпити форму (я використовувала залізну банку, яку ставила на каструльку), запікати в духовці 15 хвилин при температурі 180 С.
Гриби з цибулею перекласти в чашу блендера, подрібнити. Додати вершки, сіль, перемішати, спробувати, повинно вийти смакота.
У готову хлібну «тарілку» викласти м’ясо. М’ясо залити вершково-грибний сумішшю. Поставити запікатися в духовку на 5 хвилин (можна в мікрохвильовку).
Подавати до столу присипавши рубаним зеленим луком і тертим сиром. Приємного апетиту!
Подавати до столу присипавши рубаним зеленим луком і тертим сиром. Приємного апетиту!