Свинина з печерицями в майонезі

Свинина з печерицями в майонезі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Відповідний по вазі шматок свинини промиваємо під проточною водою, відразу обсушуємо паперовим рушником. Реалізуємо свинину на обробну дошку. На сковороду вливаємо олію, щоб прогріти його. М’ясо нарізаємо на середні за розміром шматочки, які потім кладемо на сковороду для обжарювання.

На сильному вогні шматочки свинини підсмажуємо протягом приблизно 7 хвилин.

За цей час подрібнимо тонкими півкільцями ріпчасту цибулю. Нарізку викладаємо до обсмажених шматочків м’яса.

Промиваємо свіжі шампіньйони. Нарізаємо їх разом з ніжками поперек на пластини. Подрібнені гриби викладаємо до інгредієнтів на сковороду. Солимо і приправляємо спеціями. Продовжуємо обжарку, трохи зменшивши вогонь.

Інгредієнти тушкуємо на сковороді близько 10 хвилин, іноді перемішуючи.

Пару десертних ложок майонезу без добавок розвести в кип’яченій воді. Отриману майонезну заправку виливаємо на сковороду.

Тушкуємо під кришкою свинину з грибами 15 хвилин. У процесі можна всипати сушену зелень.

Свинину з грибами і смачною майонезній заправкою подаємо з улюбленим гарніром. Приємного апетиту!