Подрібнити цибулю на дрібні кубики.
Нарізати листи базиліка тонкою стружкою. Свинячу вирізку нарізати на слайсы і злегка відбити молоточком. Щоб не пошкодити ніжне м’ясо, краще всього відбивати свинину через харчову плівку. Викласти свинину в змащену маслом форму, посипати перцем і сіллю, подрібненим цибулею і базиліком.
Нарізати черрі на товсті кружечки. Викласти на м’ясні слайсы. Відправити заготовку в духову шафу, попередньо розігрітий. За бажанням, за п’ять хвилин до готовності можна посипати м’ясо тертим сиром.
Ароматне м’ясо з томатами і базиліком готово!
Викласти свинину на тарілку і подавати до столу. Це ідеальний варіант для доповнення будь-якого гарніру – від картоплі до рису. Приємного апетиту!