Свинину розрізати на тонкий пласт, натерти сіллю і сумішшю перців.
Викласти на м’ясо цибульні кільця.
Поверх викласти вимиту й очищену черемшу. Якщо черемші немає, можна замінити на молодий часник.
Приготувати соус для обмазування свинини, змішавши томатний соус з майонезом за смаком.
Загорнути свинину в рулет. Закріпити м’ясо можна кулінарною ниткою або дерев’яними шпажками.
Покласти рулет у форму для запікання і щедро змастити соусом. Відправити в духовку і запікати при 200 градусах під кришкою до білого розрізу.
Ароматне і смачне м’ясо під пікантним соусом готово!
Нарізати свинину на великі шматочки і подавати до столу разом з картоплею, рисом або локшиною. Приємного апетиту!