Дуже смачне і ситне блюдо! Пальчики оближеш.

Інгредієнти
| Свинина – 500 гр | |
| Цибуля – велика цибулини | |
| Майоран – щіпка | |
| Сіль – за смаком | |
| Чорний перець – за смаком | |
| Сир – 150 гр | |
| Сметана – 3 ст. л. | |
| Гриби – 100 гр |
Свинина з грибами стане прекрасним доповненням до обіднього столу. Її можна подавати з будь-яким гарніром, вона буде однаково хороша.
Покроковий рецепт
Так як свинина готується в духовці, то слід розігріти її заздалегідь до 220 градусів. Поки духовка гріється займемося підготовкою інгредієнтів.

Свинину необхідно нарізати невеликими шматочками. Посолити і поперчити її.

Лук очищаємо і нарізаємо тонкими півкільцями.

Додати порізану цибулю до свинини, додати Майоран. Майоран підкреслить смак свинини.


Для приготування я використовую печериці, але це можуть бути будь-які гриби на ваш розсуд. Гриби необхідно ретельно промити в проточній воді і очистити від плівки на шапочках.

Очищені гриби ріжемо на невеликі шматочки.



Додаємо гриби до свинини, перемішуємо. Потім додаємо три столові ложки сметани і ретельно перемішуємо.

В підготовлену форму для запікання необхідно викласти свинину з грибами, розподілити рівномірно і додати пів склянки води.

Накрити форму. Я використовую фольгу. Для цього потрібно ретельно запакувати краю форми. Відправляємо в духовку на 1,5 години.

Сир потрібно потерти на крупній тертці.

Через 1,5 години дістаємо форму з духовки, знімаємо фольгу і посипаємо м’ясо сиром. Запікаємо протягом 30 хвилин.

Свинину добре подавати з картопляним пюре і свіжою зеленню Приємного апетиту!
