Натерти частина биточного м’яса сіллю і перцем за смаком. Натерти куркумою і улюбленими спеціями, зернами гірчиці. Покрити листами лавра, обернути харчовою плівкою і відправити в холодильник на ніч маринуватися.
Подрібнити пучок петрушки зелень часнику – за бажанням.
Нарізати кільцями ріпчаста цибулю – не тонко.
Змішати зелень з цибулею, куркумою, маслом і білим вином. Перемішати компоненти.
Викласти половину цибулі на лист фольги.
Помістити поверх замариноване м’ясо.
Покрити свинину другою частиною цибулі. Загорнути заготовку у фольгу і відправити в розігріту духовку. За п’ять хвилин до готовності відкрити м’ясо і підсмажити в режме гриль+вентилятор.
Викласти м’ясо з печеною пікантним цибулею на тарілку. З вигляду, м’ясо непривабливе.
Однак, у розрізі воно м’яке, соковите і дуже смачне. Приємного апетиту!