Свиняча буженина на цибулевої подушці

Свиняча буженина на цибулевої подушці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Натерти частина биточного м’яса сіллю і перцем за смаком. Натерти куркумою і улюбленими спеціями, зернами гірчиці. Покрити листами лавра, обернути харчовою плівкою і відправити в холодильник на ніч маринуватися.

Подрібнити пучок петрушки зелень часнику – за бажанням.

Нарізати кільцями ріпчаста цибулю – не тонко.

Змішати зелень з цибулею, куркумою, маслом і білим вином. Перемішати компоненти.

Викласти половину цибулі на лист фольги.

Помістити поверх замариноване м’ясо.

Покрити свинину другою частиною цибулі. Загорнути заготовку у фольгу і відправити в розігріту духовку. За п’ять хвилин до готовності відкрити м’ясо і підсмажити в режме гриль+вентилятор.

Викласти м’ясо з печеною пікантним цибулею на тарілку. З вигляду, м’ясо непривабливе.

Однак, у розрізі воно м’яке, соковите і дуже смачне. Приємного апетиту!