Свиняча печінка з грибами, запечена в гювече

Інгредієнти
| свинячої печінки – 1 кг | |
| великих головок цибулі ріпчастої – 4-5 шт. | |
| моркви – 3 шт. | |
| гіркого перцю – 10 горошин | |
| мариновані гриби – 2-4 ложки в кожен горщик | |
| соус чатні – 50 г | |
| жир – за смаком | |
| червоний мелений і чорний мелений перець – за смаком | |
| білого вина – 10 мл | |
| сіль – за смаком | |
| води – літрів | |
| борошно – жменя | |
| помідори – 4 шт. | |
| зелена цибуля – кілька пір’я |
Як приготувати Свиняча печінка з грибами і помідорами, запечена в гювече
Сторінка: 1 2
