Свиняча вирізка, фарширована інжиром

Свиняча вирізка, фарширована інжиром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Захотілося поекспериментувати і приготувати свинячу вирізку з інжиром. Адже інжир відмінно поєднується зі свининою, а так само з бараниною, яловичиною, індичкою… Чудово додати якісь горішки або твердий сир, але це вже інша історія… В процесі приготування важливо протримати належне час м’ясо в медово – імбирному маринаді. При запіканні, м’ясо головне не перетримати в духовці, інакше воно може вийти сухим. Смак м’яса виходить пікантним кисло – солодким, а інжир не надає велику насолоду. Вирізку краще подавати на стіл відразу ж, так як після вторинного розігріву м’ясо стає сухуватим. Рецепт фаршированої свинячої вирізки нижче…

Покроковий рецепт