Захотілося поекспериментувати і приготувати свинячу вирізку з інжиром. Адже інжир відмінно поєднується зі свининою, а так само з бараниною, яловичиною, індичкою… Чудово додати якісь горішки або твердий сир, але це вже інша історія… В процесі приготування важливо протримати належне час м’ясо в медово – імбирному маринаді. При запіканні, м’ясо головне не перетримати в духовці, інакше воно може вийти сухим. Смак м’яса виходить пікантним кисло – солодким, а інжир не надає велику насолоду. Вирізку краще подавати на стіл відразу ж, так як після вторинного розігріву м’ясо стає сухуватим. Рецепт фаршированої свинячої вирізки нижче…
Свиняча вирізка, фарширована інжиром
Свиняча вирізка, фарширована інжиром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.