Ароматне, спочатку обсмажене м’ясо, а потім тушковане в мультиварці. Подається свинина з зеленим соусом.
Інгредієнти
оливкової олії – 20 мл для смаження | |
свинячої вирізки – 400 г | |
спеції – за смаком | |
італійські трави – за смаком | |
курячого бульйону – 400 мл | |
соєвого соусу – 50 мл | |
бальзамічного оцту – 20 мл | |
коричневого цукру – 20 грам | |
петрушки, кропу – 2 грами | |
сік лайма/лимона – 1/2 плоду | |
оливкова олія – 50 мл |
Оригінальне блюдо на кожен день обов’язково доведеться вам за смаком. Свиняча вирізка в трав’яному соусі обов’язково сподобається вашій родині.
Покроковий рецепт
1. Нагрійте оливкову олію в глибокій сковороді на середньому вогні.
2. Приправте свинячу вирізку з усіх боків італійськими спеціями і травами. Розріжте свинину навпіл і покладіть в каструлю. Готуйте протягом шести хвилин.
3. Покладіть свинину в мультиварку. У невеликій мисці перемішайте курячий бульйон, соєвий соус, бальзамічний оцет, коричневий цукор і часник.
4. Полийте свинину соусом і готуйте протягом шести годин.
5. У чашу закиньте петрушку, кріп, налийте оливкова олія, додайте прянощі/спеції, сік лайма чи лимона, подрібніть.
6. Наріжте або поріжте свинину і полийте соусом.