Нарізати вимиту свинячу вирізку на великі шматки – приблизно чотири сантиметри в довжину. Викласти шматочки вирізки волокнами вниз і злегка приплюснути.
Натерти м’ясо сіллю за смаком і свежемолотыми перцями. Дати постояти пару хвилин для маринування.
Розігріти сковорідку-гриль. Підсмажити на двох видах масла часник і сухі спеції до рум’яності. Прибрати часник з вогню, щоб він не горів при смаженні і не давав гіркоту. Обсмажити м’ясо з двох сторін – по 1,5 хвилини з кожного.
Обсмажені медальйони викласти у форму для запікання, застелене фольгою. Покрити боки лавровими листками, викласти поруч часник і кілька горошин перцю. Запікати п’ять хвилин в розігрітій духовці.
Вийняти м’ясо, полити соєвим соусом і відправити в духовку ще на 5 хвилин.
Подавати медальйони до столу з улюбленим соусом.
Акцент м’яса підкреслить зелений соус, барбекю або кисло-солодкий. Приємного апетиту!