Свинячі стейки, запечені з помідорами

Свинячі стейки, запечені з помідорами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Підготуємо свинину до запіканню. Хочу додати, що зазвичай я вибираю корейку для запікання. М’ясо промити під холодною водою, обсушити і нарізати на шматки. Шматочки повинні бути приблизно 1 см по висоті. Шматочки свинину потрібно відбити з двох сторін і з кожної сторони посолити і поперчити.

Цибулю нарізати півкільцями і викласти зверху м’яса.

Помідори нарізаємо кружечками і також укладаємо зверху. М’ясо потрібно викласти на лист пергаментного паперу. Щоб воно не пригоріло, так як би не будемо використовувати ніякого масла.

Відправляємо м’ясо в духовку і запікаємо 30 хвилин при температурі 180 градусів. Після посипаємо зеленню. Приємного апетиту! Як бачите вийшло не менш смачне запечене м’ясо з овочами без зайвого жиру.