Свинячий паштет з курячої грудкою і грибами

Свинячий паштет з курячої грудкою і грибами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Підготувати всі інгредієнти для паштету. Печінка добре вимити і попередньо замочити в молоці для позбавлення від гіркоти приблизно на годину.

Помістити свинячу печінку в ємність і залити водою. Додати трохи солі, кілька гілочок чебрецю і ягоди ялівцю. Печінка відварити до готовності.

Курячу грудинку гарненько вимити і залити водою. Додати трави, ялівець і шматочки очищеної моркви.

Печериці помити і дрібно нашаткувати. Цибулю нарізати кубиком.

Обсмажити гриби на вершковому маслі разом з цибулею до готовності.

Готову печінку, м’ясо і моркву дістати з бульйону і нарізати на невеликі шматочки.

Подрібнити в блендері куряче філе.

Моркву і печінка подрібнити з невеликою кількістю бульйону і половиною смажених грибів.

З’єднати всі компоненти паштету, додати чайну ложку лимонного соку і спеції за смаком. Якщо паштет трохи сухуватий, потрібно додати ще масла і бульйону. Приємного апетиту!