Підготувати всі інгредієнти для паштету. Печінка добре вимити і попередньо замочити в молоці для позбавлення від гіркоти приблизно на годину.
Помістити свинячу печінку в ємність і залити водою. Додати трохи солі, кілька гілочок чебрецю і ягоди ялівцю. Печінка відварити до готовності.
Курячу грудинку гарненько вимити і залити водою. Додати трави, ялівець і шматочки очищеної моркви.
Печериці помити і дрібно нашаткувати. Цибулю нарізати кубиком.
Обсмажити гриби на вершковому маслі разом з цибулею до готовності.
Готову печінку, м’ясо і моркву дістати з бульйону і нарізати на невеликі шматочки.
Подрібнити в блендері куряче філе.
Моркву і печінка подрібнити з невеликою кількістю бульйону і половиною смажених грибів.
З’єднати всі компоненти паштету, додати чайну ложку лимонного соку і спеції за смаком. Якщо паштет трохи сухуватий, потрібно додати ще масла і бульйону. Приємного апетиту!