Свинячий шашлик в маринаді з лука

Свинячий шашлик в маринаді з лука – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

1. Свинину нарізати порційними шматками. Шматки повинні бути середнього розміру – не надто маленькі, щоб не пересмажились, і не занадто великі, щоб не дуже довго готувалися.

2. Цибулю помити, очистити від лушпиння і нарізати півкільцями. Не рекомендую різати дуже дрібно, потім доведеться м’ясо довго віддирати від цибулі. Для маринаду потрібно, щоб лук був соковитим

3. Скласти м’ясо і цибулю в каструлю, додати приправи.

4. Гарненько цибулю пом’яти руками. Поставити в холодильник маринуватися хоча б на добу, але краще – на двоє.

5. Цибулю, до речі, не викидайте. Я його завжди смажу і виходить дуже смачна добавка до шашлику!

6. Нанизати шматки свинини на шампури і смажити на мангалі, періодично перевертаючи.

І ось що у нас виходить…

Приємного апетиту!