1. Свинину нарізати порційними шматками. Шматки повинні бути середнього розміру – не надто маленькі, щоб не пересмажились, і не занадто великі, щоб не дуже довго готувалися.
2. Цибулю помити, очистити від лушпиння і нарізати півкільцями. Не рекомендую різати дуже дрібно, потім доведеться м’ясо довго віддирати від цибулі. Для маринаду потрібно, щоб лук був соковитим
3. Скласти м’ясо і цибулю в каструлю, додати приправи.
4. Гарненько цибулю пом’яти руками. Поставити в холодильник маринуватися хоча б на добу, але краще – на двоє.
5. Цибулю, до речі, не викидайте. Я його завжди смажу і виходить дуже смачна добавка до шашлику!
6. Нанизати шматки свинини на шампури і смажити на мангалі, періодично перевертаючи.
І ось що у нас виходить…
Приємного апетиту!