Свинячо-яловичі котлети, фаршировані грибами

Свинячо-яловичі котлети, фаршировані грибами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

1. М’ясо подрібнюють у м’ясорубці. Я беру 2 частини свинини і 1 частина яловичини.

2. Хліб вимочують у молоці, потім відживають і змішують з м’ясним фаршем. Далі масу пропускають через м’ясорубку, солять і перчать. Додають пару ложок вершкового масла.

2. Гриби промивають, нарізають невеликими кубиками, смажать на розпеченому маслі до м’якості, не забувши їх посолити. Додають трохи зелені, смажать до готовності.

3. З курячого фаршу формують коржики, на серединку кожної кладуть обсмажені гриби. Краї м’ясної коржі з’єднують, надаючи форму котлетки.

4. Панірують котлету в сухарях і смажать до утворення золотої скоринки з обох сторін.

5. Перед подачею готову страву поливають розтопленим вершковим маслом і присипати рубаною зеленню. Окремо можна зробити і гарнір, наприклад, картоплю в будь-якому вигляді.