Прекрасний варіант закусочних бутербродів. Для реалізації рецепта потрібні звичайні інгредієнти, незвичне поєднання яких робить бутерброди пікантними і смачними.
Інгредієнти
Хліб – 100 гр | |
Філе оселедця – 1 штука | |
Ківі – 1-2 штуки | |
Помідор – 1 штука | |
Вершковий сир – 50 гр | |
Зелень – за смаком |
Щоб приготувати закусочні бутерброди з оселедцем, ківі і помідорами, використовуйте свіжий, м’який хліб, а трохи постояв, щоб при нарізці він не кришився. Можна взяти вже готовий хліб або батон в нарізці. Помідор рекомендується використовувати пружний. Бутерброди прикрашають свіжою зеленню. Це може бути петрушка, кріп, зелена цибуля.
Покроковий рецепт
З хліба (батона) вирізаємо за допомогою кулінарного кільця або звичайного склянки круглі заготовки.
Змащуємо їх рівним шаром вершковим сиром.
Очищаємо ківі. Нарізаємо фрукт на гуртки. Укладаємо ківі на хлібні скибочки
Пружний помідор подрібнюємо невеликими часточками. Розміщуємо їх на одну сторону ківі.
На іншій стороні бутерброда маємо шматочок філе малосоленой оселедця.
Прикрашаємо бутерброди на свій розсуд свіжою зеленню. Приємного вам перекусу!