Для приготування такого пирога я купую коржі “Наполеон”.
Інгредієнти
консерва горбуші – 1 банку | |
коржі – 1 упаковка для пирога “Наполеона” | |
цибуля – 1 шт | |
майонез – 3-4 ст. л. | |
сіль – за смаком |
Цей простий рецепт напевно сподобається господиням і гостям за свою простоту і неповторний смак. Коржі просочуються рибною масою і стають м’якими. Такий пиріжок я роблю дуже часто, особливо на свята. Він подобається всім і з’їдається дуже швидко.
Покроковий рецепт
Очищаємо цибулю, нарізаємо на невеликі шматочки.
Обсмажуємо на рослинному маслі до золотистого кольору.
В тарілці розминаємо рибу, додаємо до неї обсмажену цибулю, майонез і при необхідності сіль. Все добре перемішуємо.
Тепер приступаємо до формування пирога. Кладемо корж і намазуємо рибну масу.
Накриваємо наступним коржем і намазуємо рибною масою. І так продовжуємо, поки не закінчиться намазки.
Останній шар повинен бути рибної сумішшю і зверху посипаємо подрібненою коржем. Пиріг готовий. При подачі нарізаємо на квадратики.