Для приготування такого пирога я купую коржі “Наполеон”.

Інгредієнти
| консерва горбуші – 1 банку | |
| коржі – 1 упаковка для пирога “Наполеона” | |
| цибуля – 1 шт | |
| майонез – 3-4 ст. л. | |
| сіль – за смаком |
Цей простий рецепт напевно сподобається господиням і гостям за свою простоту і неповторний смак. Коржі просочуються рибною масою і стають м’якими. Такий пиріжок я роблю дуже часто, особливо на свята. Він подобається всім і з’їдається дуже швидко.
Покроковий рецепт

Очищаємо цибулю, нарізаємо на невеликі шматочки.

Обсмажуємо на рослинному маслі до золотистого кольору.

В тарілці розминаємо рибу, додаємо до неї обсмажену цибулю, майонез і при необхідності сіль. Все добре перемішуємо.


Тепер приступаємо до формування пирога. Кладемо корж і намазуємо рибну масу.


Накриваємо наступним коржем і намазуємо рибною масою. І так продовжуємо, поки не закінчиться намазки.



Останній шар повинен бути рибної сумішшю і зверху посипаємо подрібненою коржем. Пиріг готовий. При подачі нарізаємо на квадратики.
