Не шкодуйте на кількості інгредієнтів, щоб не сидіти всі застілля з спустошеними тарілками. Готуйте побільше, і ваші гості скажуть вам спасибі!

Інгредієнти
| Куряча грудка – 300 р. | |
| Печериці – 300 р. | |
| Цибуля ріпчаста – 1 шт, | |
| Шинка – 300 р. | |
| Помідори – 2 шт. | |
| Майонез – 150 р. | |
| Сіль – 2 ч. ложки | |
| Сир – 100 р. |
Цей салат стане цвяхом програми на будь-якому святковому столі! Всі інгредієнти дуже смачні, тому гості змітають його досить швидко.
Покроковий рецепт

Курячу грудку відварюємо в підсоленій воді до готовності (близько 25-30 хвилин). Солі треба приблизно 1 чайну ложку.

Поки вариться грудка, миємо печериці і нарізаємо їх на пластинки. Відправляємо на сковорідку гриби, трохи додавши рослинне масло. Обсмажуємо гриби до випаровування вологи.

Коли волога практично повністю випарувалася, додаємо в сковороду дрібно нарізану цибулю. Солимо і смажимо ще протягом 15 хвилин. Солі додаємо приблизно 1 чайну ложку.

Перш ніж збирати салат необхідно остудити куряче філе і гриби. Після чого починаємо нарізати кубиком варені грудки і шинку, відправляючи їх в великий салатник.


Далі викладаємо в салатник остиглі гриби і нарізані кубиками помідори.


Далі трохи присаливаем і додаємо майонез. Все ретельно перемішуємо.

Посипаємо салат тертим сиром і можна подавати на стіл. Приємного апетиту!
