Не шкодуйте на кількості інгредієнтів, щоб не сидіти всі застілля з спустошеними тарілками. Готуйте побільше, і ваші гості скажуть вам спасибі!
Інгредієнти
Куряча грудка – 300 р. | |
Печериці – 300 р. | |
Цибуля ріпчаста – 1 шт, | |
Шинка – 300 р. | |
Помідори – 2 шт. | |
Майонез – 150 р. | |
Сіль – 2 ч. ложки | |
Сир – 100 р. |
Цей салат стане цвяхом програми на будь-якому святковому столі! Всі інгредієнти дуже смачні, тому гості змітають його досить швидко.
Покроковий рецепт
Курячу грудку відварюємо в підсоленій воді до готовності (близько 25-30 хвилин). Солі треба приблизно 1 чайну ложку.
Поки вариться грудка, миємо печериці і нарізаємо їх на пластинки. Відправляємо на сковорідку гриби, трохи додавши рослинне масло. Обсмажуємо гриби до випаровування вологи.
Коли волога практично повністю випарувалася, додаємо в сковороду дрібно нарізану цибулю. Солимо і смажимо ще протягом 15 хвилин. Солі додаємо приблизно 1 чайну ложку.
Перш ніж збирати салат необхідно остудити куряче філе і гриби. Після чого починаємо нарізати кубиком варені грудки і шинку, відправляючи їх в великий салатник.
Далі викладаємо в салатник остиглі гриби і нарізані кубиками помідори.
Далі трохи присаливаем і додаємо майонез. Все ретельно перемішуємо.
Посипаємо салат тертим сиром і можна подавати на стіл. Приємного апетиту!