Святковий салат з шинкою і грибами

Святковий салат з шинкою і грибами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Цей салат стане цвяхом програми на будь-якому святковому столі! Всі інгредієнти дуже смачні, тому гості змітають його досить швидко.

Покроковий рецепт

Курячу грудку відварюємо в підсоленій воді до готовності (близько 25-30 хвилин). Солі треба приблизно 1 чайну ложку.

Поки вариться грудка, миємо печериці і нарізаємо їх на пластинки. Відправляємо на сковорідку гриби, трохи додавши рослинне масло. Обсмажуємо гриби до випаровування вологи.

Коли волога практично повністю випарувалася, додаємо в сковороду дрібно нарізану цибулю. Солимо і смажимо ще протягом 15 хвилин. Солі додаємо приблизно 1 чайну ложку.

Перш ніж збирати салат необхідно остудити куряче філе і гриби. Після чого починаємо нарізати кубиком варені грудки і шинку, відправляючи їх в великий салатник.


Далі викладаємо в салатник остиглі гриби і нарізані кубиками помідори.


Далі трохи присаливаем і додаємо майонез. Все ретельно перемішуємо.

Посипаємо салат тертим сиром і можна подавати на стіл. Приємного апетиту!