Сюпрім — соус з вершками і лимоном

Інгредієнти

Вершкове масло – 20 г
Борошно – 40 г
Вино – 100 мл
Вершки – 1 стакан
Бульйон – 100 мл
Жовток курячий – 1 шт.
Сік лимона – сік 1/2 лимона
Ікра червона – 2 ст. л.

Як приготувати Сюпрім — соус з вершками і лимоном

Соус універсальний. Якщо не додавати червону ікру, він відмінно буде поєднуватися з курчатами або м’ясними стравами.

Покроковий рецепт

Борошно пасерувати на олії. Потім влити вино.

Влити вершки і бульйон. Варити протягом 15 хвилин.

Вимкнути, додати вершкового масла, лимонного соку, жовток. Посолити, поперчити. Перемішати.

У соус додати червоної ікри. Перемішати.

Соус подавати з рибою. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Паста з брокколі у вершковому соусі