Інгредієнти
Вершкове масло – 20 г | |
Борошно – 40 г | |
Вино – 100 мл | |
Вершки – 1 стакан | |
Бульйон – 100 мл | |
Жовток курячий – 1 шт. | |
Сік лимона – сік 1/2 лимона | |
Ікра червона – 2 ст. л. |
Як приготувати Сюпрім — соус з вершками і лимоном
Соус універсальний. Якщо не додавати червону ікру, він відмінно буде поєднуватися з курчатами або м’ясними стравами.
Покроковий рецепт
Борошно пасерувати на олії. Потім влити вино.
Влити вершки і бульйон. Варити протягом 15 хвилин.
Вимкнути, додати вершкового масла, лимонного соку, жовток. Посолити, поперчити. Перемішати.
У соус додати червоної ікри. Перемішати.
Соус подавати з рибою. Приємного апетиту!