Тайські млинці з бананом

Тайські млинці з бананом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Приготуємо тісто!
Беремо глибоку миску. У неї розбиваємо одне яйце. Додаємо кокосове молоко і воду. Все перемішуємо. Далі поступово просіваємо через сито борошно. Робимо заміс. Ми повинні отримати в результаті досить круте тісто. Отримане тісто необхідно згорнути в клубок і загорнути в харчову плівку. Загорнуте тісто відкладемо – полежати, приблизно на одну годину.

Далі необхідно порізати банани.
Різати необхідно тонкими кружечками. Розіб’ємо ще два яйця в якусь миску. Разболтаем їх, що б вийшов яєчний розчин.

По закінченні вказаного часу, тісто розгортаємо, ділимо на шматки і, за допомогою скалочки розкочуємо тонко. Діаметр повинен бути трохи більший, ніж наша сковорідка, на якій згодом буде здійснюватися готування млинців.

Дістаємо нашу сковорідку. Ставимо її на помірний вогонь. На неї додаємо крапельку олії. Розігріваємо і викладаємо на неї наше тісто. Тісто необхідно змастити яєчним розчином. В серединку млинчика кладемо порізаний на кружечки банан. Млинець загортаємо конвертиком. Після чого обсмажуємо млинець з кожною з сторін до утворення характерною золотистої скоринки. Так робимо з усіма шматками тіста.

Готові млинці з бананової начинкою необхідно прикрасити згущеним молоком ( можна шоколадною пастою, теж смачно!). Млинці з бананом готові. Приємного апетиту!