Тайський суп з мідій і креветок з додаванням рисової локшини і невеликою кількістю овочів.
Покроковий рецепт
1. Мідії заздалегідь відварюють і готове м’ясо нарізають тоненькими скибочками. Креветки очищають і промивають.
2. Бульйон від варіння доводять до кипіння, викладають у нього промиту малюю локшину, варять до напівготовності.
3. Очищений цибулю, моркву і корінь петрушки нарізають і обсмажують на маргарині, додають до рисової локшини через (приблизно) п’ять-десять хвилин.
4. Тут же закидають підготовлені креветки.
5. Слідом відразу викладають підготовлене м’ясо мідій. Перчать і солять вже за смаком, використовуючи на розсуд які-небудь прянощі. Я додаю мелений коріандр.
6. Перед подачею окремо в кожну порцію в суповій тарілці додають зелень. Прикрашають страву мідіями. Приємного апетиту!