Кукурудзяний корж такос, з начинкою з курячої грудки, помідорами та болгарським перцем

Інгредієнти
| Тісто для коржа: | |
| яйце куряче – 1 шт. | |
| вода – 1/2 склянки | |
| кукурудзяне борошно – 1 склянка або більше стільки, щоб вийшло тісто | |
| Для начинки: | |
| курячого філе грудки без кісток – 200 грам | |
| сіль – за смаком | |
| масло – для смаження | |
| цибулина – велика цибулина | |
| зелений болгарський перець – 1 великий | |
| часник – 2 великих зубчики | |
| халапеньо – 1 перець | |
| меленого кмину – 1 столова ложка | |
| помідори – 1 шт. | |
| зелень – трохи, при подачі | |
| лайм – пр подачі |
Як приготувати Такос, з начинкою з грудки і перцю
Сторінка: 1 2
