Кукурудзяний корж такос, з начинкою з курячої грудки, помідорами та болгарським перцем
Інгредієнти
Тісто для коржа: | |
яйце куряче – 1 шт. | |
вода – 1/2 склянки | |
кукурудзяне борошно – 1 склянка або більше стільки, щоб вийшло тісто | |
Для начинки: | |
курячого філе грудки без кісток – 200 грам | |
сіль – за смаком | |
масло – для смаження | |
цибулина – велика цибулина | |
зелений болгарський перець – 1 великий | |
часник – 2 великих зубчики | |
халапеньо – 1 перець | |
меленого кмину – 1 столова ложка | |
помідори – 1 шт. | |
зелень – трохи, при подачі | |
лайм – пр подачі |
Коржі такос– своєрідні конверти, які готують з різною начинкою. Сьогодні ми навчимо вас, як зробити саму коржик і як наповнити її соковитою начинкою.
Покроковий рецепт
1. Приготуйте коржик.
Для цього змішайте воду з яйцями і спеціями. Просійте кукурудзяне борошно. З цієї маси замісіть тісто. Можливо, борошна знадобитися більше, залежить від сорту.
Розкачати як можна тонше. Обсмажте коржі з кожної зі сторін на сухій сковороді.
2. Приготуйте начинку.
Куряче філе наріжте порційними тонкими смужками. Викладіть на сковороду і смажте до готовності, посолити за смаком.
3. Додайте порізаний півкільцями цибулю, зелений болгарський перець, нарізаний соломкою, перець халапеньйо, помідори, порізаний часник. Приправити тмином і тушкуйте до м’якості овочів.
4. В коржі викладіть приготовлену начинку..
5. Коржі викладіть на деко. Надішліть випікатися на 5-10 хвилин (час залежить від духовки).
6. При подачі присипати рубаною зеленню і полити сальсою або іншим соусом. Подавати з часточками лайма. Приємного апетиту!