Тапас з цибулею і перцем

Тапас з цибулею і перцем – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Готувати тапас (іспанські бутерброди) потрібно безпосередньо перед подачею, вони не призначені для зберігання та повторного розігрівання.

Покроковий рецепт

Необхідні інгредієнти…

Цибулю почистити, нарізати півкільцями. Солодкий перець вимити, видалити насіння і перегородки, нарізати кільцями.

У сковороді розігріти рослинне масло. Тушкувати на ньому овочі до м’якості близько 15 хвилин.

У мисці змішати лимонний сік, кетчуп, посолити, додати цукор, поперчити за смаком. Викласти тушковані овочі в маринад, перемішати. Залишити на ніч у холодильнику.

Скибочки хліба без кірок обсмажити на олії до золотистої скоринки і перекласти у форму для запікання. Викласти на тости шар маринованих овочів. Зверху покласти по скибочці сиру.

Запікати в духовці тапас до моменту, коли почне плавиться сир (близько 6-8 хвилин) і відразу подавати до столу.