
Інгредієнти
| Спагетті – 250 г | |
| Фарш свино-яловичий – 500 г | |
| Ріпчаста цибуля – 1 шт. | |
| Білий хліб – 100 г | |
| Яйця курячі – 1 шт. | |
| Сіль – за смаком | |
| Мелений чорний перець – за смаком | |
| Для соусу: – | |
| Помідори – 200 г | |
| Томатна паста – 4 ст. л. | |
| Часник – 1 зубчик | |
| Ріпчаста цибуля – 1 головка | |
| Вино – 150 мл (сухе, червоне) | |
| Прованські трави – за смаком | |
| Сіль – щіпка |
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 4 порції.
Покроковий рецепт

Необхідні інгредієнти.

Приготуємо соус.
Помідори подрібнити в блендері. Додати томатну пасту, перемішати.

Одну цибулину почистити, дрібно порізати, обсмажити на рослинному маслі до золотистого кольору.

У сковороду з цибулею вилити вино, томатну суміш, додати дрібно порубаний часник. Перемішати, тушкувати 10-15 хвилин.

Посолити, додати прованські трави.

У глибокій мисці змішати фарш, попередньо вимочений у воді хліб, дрібно порізану цибулю, яйце, сіль, перець.

Скачати з приготованого фаршу тефтелі (розміром з невеликий мандарин), викласти на деко, запікати в розігрітій до 200 С духовці 12-15 хвилин.

Готові тефтелі викласти в соус і тушкувати під закритою кришкою ще 5 хвилин. Тюфтельки вийдуть ніжні і соковиті.

Готові спагетті викласти на тарілку, зверху викласти тефтелі і полити соусом.
Приємного апетиту!
