Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 4 порції.
Покроковий рецепт
Необхідні інгредієнти.
Приготуємо соус.
Помідори подрібнити в блендері. Додати томатну пасту, перемішати.
Одну цибулину почистити, дрібно порізати, обсмажити на рослинному маслі до золотистого кольору.
У сковороду з цибулею вилити вино, томатну суміш, додати дрібно порубаний часник. Перемішати, тушкувати 10-15 хвилин.
Посолити, додати прованські трави.
У глибокій мисці змішати фарш, попередньо вимочений у воді хліб, дрібно порізану цибулю, яйце, сіль, перець.
Скачати з приготованого фаршу тефтелі (розміром з невеликий мандарин), викласти на деко, запікати в розігрітій до 200 С духовці 12-15 хвилин.
Готові тефтелі викласти в соус і тушкувати під закритою кришкою ще 5 хвилин. Тюфтельки вийдуть ніжні і соковиті.
Готові спагетті викласти на тарілку, зверху викласти тефтелі і полити соусом.
Приємного апетиту!