Телятину по-мексиканськи, смажена

Телятину по-мексиканськи, смажена – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Мексиканське блюдо можна приготувати дуже швидко, правда, попередньо телятину потрібно буде деякий час потримати в спеціальному маринаді з спецій, лаймового соку і соусу чилі. Далі мариновану телятину залишається лише обсмажити в сковороді з товстим дном, обсмажене м’ясо виходить дуже смачним, пікантним і ніжним.

Інгредієнти:

– горіхове масло ароматне (за смаком);

– невеликий лайм (одна штука);

– соус чилі (37 мл);

– ароматизована сіль харчова (за смаком);

– чорний перець середнього помелу (за смаком);

– будь-які спеції для страв з м’яса (17 р);

– вирізка теляча (480 г):

– салатні листя великі для подачі (за смаком).

Покроковий рецепт