Телятину по-мексиканськи, смажена

Телятину по-мексиканськи, смажена – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Послідовність приготування:
Телячу вирізку дуже ретельно промити у великій кількості води, після цього викласти на блюдо і підсушити, потім нарізати довгими тоненькими смужками.

Відправити нарізану телятину в миску, додати перець середнього помелу, а також соус чилі, влити проціджений сік, попередньо віджатий з лайма. Насипати в цю ж посуд якісь спеції для м’ясних страв.

Після цього добре перемішати інгредієнти, накрити миску з м’ясом в гострому маринаді шматком харчової плівки або кришкою, після чого години на два відправити її в холодильник.

По закінченні вищевказаного часу підготувати якусь глибоку важку сковороду, влити в неї достатню кількість горіхового масла.

Як тільки масло стане дуже гарячим, в ньому обсмажити до рум’яного відтінку телятину, просочену гострим маринадом, потім перекласти приготоване м’ясо на блюдо. Присипати м’ясо січеною зеленню.

Подавати телятину, приготовлену по-мексиканськи, з рисом або запеченою картоплею.