Послідовність приготування:
Телячу вирізку дуже ретельно промити у великій кількості води, після цього викласти на блюдо і підсушити, потім нарізати довгими тоненькими смужками.
Відправити нарізану телятину в миску, додати перець середнього помелу, а також соус чилі, влити проціджений сік, попередньо віджатий з лайма. Насипати в цю ж посуд якісь спеції для м’ясних страв.
Після цього добре перемішати інгредієнти, накрити миску з м’ясом в гострому маринаді шматком харчової плівки або кришкою, після чого години на два відправити її в холодильник.
По закінченні вищевказаного часу підготувати якусь глибоку важку сковороду, влити в неї достатню кількість горіхового масла.
Як тільки масло стане дуже гарячим, в ньому обсмажити до рум’яного відтінку телятину, просочену гострим маринадом, потім перекласти приготоване м’ясо на блюдо. Присипати м’ясо січеною зеленню.
Подавати телятину, приготовлену по-мексиканськи, з рисом або запеченою картоплею.