Піта з телятиною в грецькому стилі

Піта з телятиною в грецькому стилі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Наповніть коржик (піту) своїми улюбленими овочами і смаженим м’ясом – ситний перекус готовий!

Інгредієнти

піта – 2 штуки
телятина – 200 г
огірок свіжий – 1 штука
цибуля ріпчаста – 1/4 головки
спеції (сіль, перець) – на свій смак

Як приготувати Піта з телятиною в грецькому стилі

Для приготування цього смачного і ароматного страви вам знадобиться трохи часу, так як приготування м’яса не вимагає поспіху. Доповнює смак соковитою телятини ніжний свіжий огірочок. Не будемо втрачати ні хвилини, а приступимо до приготування.

Покроковий рецепт

1. Телятину необхідно промити і нарізати тонкими смужками. Готувати м’ясо рекомендуємо в пароварці. У тому випадку, якщо пароварка у вашому будинку відсутня поставити каструлю з водою на вогонь. Як тільки закипить вода, покласти на сито її поверхню, ефект вийде як у пароварки.

2. На сито викладіть м’ясо і закрийте кришкою. Готуйте, постійно помішуючи, до розм’якшення м’яса.

3. Піту розріжте вздовж і злегка прогрійте на сухій сковороді до утворення хрусткої скоринки.

4. Цибулю почистіть, наріжте тонкими півкільцями.

5. Огірок наріжте тонкими півкільцями.

6. Оливки/маслини без кісточок розріжте навпіл.

7. Змішайте м’ясо, маслини/оливки, цибулю і огірок. Заправте оливковою олією. За смаком посоліть і поперчіть.

8.Піту начиніть м’ясний-овочевою сумішшю. Поставте на дві хвилини в мікрохвильову піч. Подавайте відразу. Приємного апетиту!