1. Телятину необхідно промити і нарізати тонкими смужками. Готувати м’ясо рекомендуємо в пароварці. У тому випадку, якщо пароварка у вашому будинку відсутня поставити каструлю з водою на вогонь. Як тільки закипить вода, покласти на сито її поверхню, ефект вийде як у пароварки.
2. На сито викладіть м’ясо і закрийте кришкою. Готуйте, постійно помішуючи, до розм’якшення м’яса.
3. Піту розріжте вздовж і злегка прогрійте на сухій сковороді до утворення хрусткої скоринки.
4. Цибулю почистіть, наріжте тонкими півкільцями.
5. Огірок наріжте тонкими півкільцями.
6. Оливки/маслини без кісточок розріжте навпіл.
7. Змішайте м’ясо, маслини/оливки, цибулю і огірок. Заправте оливковою олією. За смаком посоліть і поперчіть.
8.Піту начиніть м’ясний-овочевою сумішшю. Поставте на дві хвилини в мікрохвильову піч. Подавайте відразу. Приємного апетиту!