Гарбуз очистити від шкірки і насіння і запекти. Потім овоч нарізати брусками або кубиками запечену гарбуз, перекласти її в салатник.
Почистити запечену буряк, нарізати брусками, відправити в салатник.
Листя шпинату промити, обсушити і закинути в салатник. Все перемішати.
Зверху викласти блакитний сир, покришений (поламаний) руками. Якщо ви постите, цей етап готування (додавання сиру) можна пропустити.
На сухій сковороді злегка обсмажити очищені гарбузове насіння.
В окремій мисці змішати оливкову олію, бальзамічний оцет, мед, сіль, щіпку перцю. Додати обсмажені гарбузове насіння і перемішати.
Готовою заправкою полити зверху салат. Можна відразу подавати до столу. Приємного апетиту!