Теплий овочевий салат з буряка і гарбуза з сиром

Теплий овочевий салат з буряка і гарбуза з сиром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Гарбуз очистити від шкірки і насіння і запекти. Потім овоч нарізати брусками або кубиками запечену гарбуз, перекласти її в салатник.

Почистити запечену буряк, нарізати брусками, відправити в салатник.

Листя шпинату промити, обсушити і закинути в салатник. Все перемішати.

Зверху викласти блакитний сир, покришений (поламаний) руками. Якщо ви постите, цей етап готування (додавання сиру) можна пропустити.

На сухій сковороді злегка обсмажити очищені гарбузове насіння.

В окремій мисці змішати оливкову олію, бальзамічний оцет, мед, сіль, щіпку перцю. Додати обсмажені гарбузове насіння і перемішати.

Готовою заправкою полити зверху салат. Можна відразу подавати до столу. Приємного апетиту!